Actualitat Medicorasse

Les assegurances de salut et cobreixen davant la COVID-19?

Medicorasse

Quan contractem una assegurança de salut, el que esperem és que quan hàgim de visitar-nos o fer-nos una prova, per estar malalts , l'asseguradora ens presti el servei que hem contractat. L'actual pandèmia de la COVID-19 fa que ens preguntem si aquesta malaltia té cabuda en els contractes d’assegurances de salut, per a saber si ens cobrirà o no l’assistència mèdica. Com a punt de partida, i de manera general, les assegurances sobre les persones que fan relació a la salut, sembla que no deixen lloc a dubtes i entre les exclusions de les cobertures trobem: les epidèmies declarades oficialment.

Les pòlisses d'assegurances presenten com a excepcions les epidèmies o pandèmies per tractar-se d'un risc imprevisible, però el sector assegurador està oferint assistència als seus clients en cas de covid-19

 

Tot i que les malalties derivades del coronavirus, així com el propi virus, poden quedar fora de la cobertura de les pòlisses mentre es mantinguin declarades com a pandèmia, el sector assegurador, excepcionalment, està oferint assistència als seus clients en cas de COVID -19 en certes situacions com pot ser la presència de símptomes, l’hospitalització o en determinades intervencions quirúrgiques.

En la situació actual, quan un assegurat ha de ser intervingut, és habitual que el metge li demani, dins de les proves preoperatòries, també la de la COVID-19. En aquests casos, les companyies adopten criteris diferents; per exemple, hi ha que les cobreixen sempre en cas d’intervenció, d’altres només per a intervencions més complicades, , hi ha que han arribat a acords amb laboratoris perquè l’assegurat pugui fer-se-la a preus més assequibles quan no autoritzen cobrir-la.

El que de manera general no estan cobrint les companyies és la prova de la COVID-19 amb caràcter preventiu donat que les pòlisses de salut exclouen les proves amb fins preventius, a excepció d’aquelles que formen part de programes específics contemplats dins de les pòlisses.


A Medicorasse, com a corredoria d’assegurances, comptem amb molt anys d'experiència i un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti millor a les teves necessitats. de manera general no estan cobrint les companyies és la prova de la COVID-19 amb caràcter preventiu Si vols sol·licitar més informació sense compromís sobre els diferents tipus d’assegurances, ho pots fer a través del següent formulari.


Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

Comparteix-ho: