Actualitat Medicorasse

La importància de revisar les assegurances

Medicorasse

Quan contractem una assegurança ho fem en base a les necessitats i riscos a què estem exposats en aquell moment. Però, si bé la vida segueix i evoluciona, els riscos i les nostres necessitats també i és per això que si les assegurances simplement es renoven, sense revisar les cobertures, ens puguem trobar en una situació d’infracobertures, és a dir, que tinguem cobertures duplicades en diverses pòlisses, que paguem un sobrepreu o que estem exposats a riscos dels que no tenim cobertura . 

Un exemple d’infracobertura es pot donar a la llar, on probablement el valor del contingut i del continent que tenim assegurat no hagi variat des del moment de la contractació de la pòlissa. Quan possiblement, el valor hagi variat.

Igual d’important és evitar la descobertura, no estar cobert davant d’un risc. Per això és necessari fer una avaluació dels riscos als que estem exposats actualment  i avaluar les cobertures que tenim contractades. 

Per a avaluar les millors opcions (no pagar de més, però tampoc tenir prestacions de menys), el millor és fer una revisió anual amb el nostre corredor personal i que ens assessori sobre les pòlisses que més s'ajusten a les nostres necessitats. El servei de revisió d'assegurances de Medicorasse es basa en un tractament individualitzat per a cada client. En funció de les seves característiques i necessitats, analitzem les diferents possibilitats per a oferir-li una cobertura integral. Per a això, revisem les pòlisses que ja té contractades, comprovem quines garanties té cobertes i quines no ho estan o ho estan deficientment o per duplicat i l'assessorem per a corregir-ho.

També segons quina sigui l’etapa professional en què es trobi el client, l'informem sobre cobertures noves, especifiques per a la seva especialitat, que hem negociat a condicions avantatjoses i que probablement desconeix. A més, li facilitem la tramitació de les noves pòlisses així com la substitució de les antigues.

En cas que estigueu interessats en rebre aquest servei gratuït o per a qualsevol altre aspecte en matèria asseguradora, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

 

Comparteix-ho: