Actualitat Medicorasse

Quines cobertures necessites per a la teva assegurança de cotxe

Medicorasse

A l’hora de contractar una assegurança de cotxe, és important saber quines són les teves prioritats com a propietari del cotxe i l’ús que li dones al vehicle, per tal de poder definir les cobertures més importants i quines són secundàries o prescindibles. Llavors podrem comparar les diferents propostes de les asseguradores. 

L'oferta d'assegurances de cotxe és actualment molt àmplia:  tot risc, amb franquícies, sense franquícia…, la qual cosa és ideal per a trobar l'assegurança de cotxe perfecte per a cada tipus d'automòbil i perfil de conductor. No obstant això, quins són els serveis als quals mai cal renunciar? 

Responsabilitat civil obligatòria

És obligatòria per a circular, per la qual cosa sempre ha d'anar inclosa en tota assegurança de cotxe, des del més bàsic al més complet.

Assistència en carretera

La cobertura, sens dubte, més pràctica i utilitzada pels conductors de cotxes resulta essencial per a viatjar segur i tranquil. 

Amb relació a l’assistència, és interessant valorar quin tipus de desplaçament es realitza de forma més o menys periòdica per assegurar-nos que en cas de sinistre o avaria, ens traslladaran el cotxe al nostre concessionari o taller de confiança.

Llunes

La importància de la lluna davantera, posterior i laterals del cotxe com a elements dels quals depèn la visibilitat al volant així com la seva vulnerabilitat i delicadesa, fan essencial incloure aquesta cobertura en contractar l'assegurança de cotxe.

Defensa jurídica

Les companyies d'assegurances consideren aquesta cobertura com a crucial; per això, gairebé sempre està inclosa també en les assegurances més bàsiques. 

Robatori

Aquesta cobertura és imprescindible si el cotxe és nou, de gamma alta amb molts accessoris i en general, si és un cotxe atractiu per a ser objecte de robatori.

Vehicle de substitució

Cal ser molt realista a l'hora de mesurar la seva utilització ja que depèn molt de la situació personal de cada conductor i les alternatives de transport que té, a més les companyies també ofereixen diferents prestacions dins d'aquest servei. Imprescindible informar-se al detall.

Reclamació de multes

Com l'anterior, es tracta d'una cobertura coneguda i pràctica. En principi, cal conèixer els detalls particuZlars en cada companyia i valorar de manera detallada per a saber, en cas de necessitat, quins serveis es tenen coberts.

Col·lisió amb animals cinegètics

Aquesta cobertura la podem incloure en assegurances tant a tercers com a tot risc, i pot ser molt útil si ens desplacem habitualment per carreteres amb una forta presència de fauna salvatge.

Incendi

No és una cobertura molt utilitzada i convé informar-se correctament de la mena d'incendi que es cobreix, així com de les indemnitzacions i si són només per parts o accessoris del vehicle o pel cotxe íntegrament.

De major a menor rellevància, aquestes són les 10 cobertures principals a tenir en compte en la teva assegurança de cotxe per a valorar al contractar una nova pòlissa o renovació d'aquesta.

A Medicorasse, treballem amb les principals companyies d’assegurances i el nostre equip d’assessors et guiarà i podrà comparar diferents ofertes per tal que asseguris el teu vehicle amb la que s’adapti millor a les teves necessitats. Pots sol·licitar més informació a través del següent formulari.

 

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

 

Comparteix-ho: