Actualitat Medicorasse

Cobertures de la teva assegurança de llar que segurament no coneixes

Medicorasse

Quasi tothom te contractada una assegurança de la llar pel seu habitatge, però no tothom que té una pòlissa d’aquest tipus coneix el profit que en pot treure de les seves cobertures. Quan penses en una assegurança de la llar imagines escenes en les quals una aixeta degota, ha sortit una humitat a la paret i no saps d'on ve, hi ha hagut un curtcircuit a casa o es trenca accidentalment un vidre. Però aquests imprevistos no són els únics en els quals et pot ajudar la teva assegurança de llar, existeixen moltes situacions en el dia a dia que et lleven temps i energia. No obstant això, és important destacar que no totes les pòlisses d’assegurança per a la llar ofereixen les mateixes cobertures a fets succeïts. En aquest sentit, insistim en la importància de la figura del corredor d’assegurances que, com a professional expert i independent, sempre t’informarà i aclarirà les particularitats del contracte. 

Robatori fora de la llar

Si es produeixen robatoris amb violència i intimidació, les assegurances de la llar tornen els diners fins a un límit i també objectes de valor, com rellotges. Algunes pòlisses cobreixen les despeses derivades del tràmit de documents. 

Cobertura per Responsabilitat Civil

La cobertura per Responsabilitat Civil es fa càrrec de situacions que afecten a tercers. Un exemple ben clar és la situació on una aixeta mal tancada inunda la casa d'un veí. En aquest cas, el propietari de l'habitatge és civilment responsable de pagar una indemnització pels danys ocasionats, però en cas de comptar amb una pòlissa amb la garantia de Responsabilitat Civil, l'assegurat no hauria de fer-se càrrec del cost de la reparació dels danys. Però pot succeir una altra situació, com per exemple que un dels nens que viu a la casa trenqui el cristall de la finestra d'un altre habitatge mentre jugava al futbol al carrer. En aquest cas, el nen també està assegurat i serà la pòlissa de llar la que es faci càrrec dels costos de reparació.

Cobertura per Responsabilitat civil per a vehicles de mobilitat personal sense motor

Cobertura per a atendre contratemps ocasionats a terceres persones a la via pública per causa de: bicicletes no elèctriques i altres vehicles sense motor excepte vehicles per a persones amb mobilitat reduïda així com per a embarcacions de menys de 5CV sense assegurança obligatòria.

Cobertura d'ús fraudulent de targetes de crèdit

Algunes assegurances d'habitatge cobreixen també l'ús fraudulent de les targetes de crèdit, ja sigui per robatori, furt o clonació. 

Servei de bricolatge

Aquesta cobertura té un límit d’hores de mà d’obra per a petites reparacions o tasques de manteniment de la llar. Dins d’aquest apartat, també es pot contractar la reparació d’electrodomèstics en un paquet que contempla el desplaçament, el temps de treball i les peces de recanvi. 

Béns refrigerats

Es cobreixen els danys que pateixin els aliments que hi ha a la nevera o congelador de l’habitatge; fuites o vessaments imprevisibles del refrigerant del congelador o frigorífic; i talls de subministrament de llum durant més de sis hores seguides. 

Assistència informàtica

Aquest servei majoritàriament està garantit a bona part de les assegurances de la llar. S’inclouen tasques com la recuperació de dades de l’ordinador, la configuració de sistemes informàtics, la realització de còpies de seguretat, la formatació de l’ordinador o la instal·lació de programes de control parental. 

Despeses sanitàries a l’estranger

Les modalitats més completes d’aquestes assegurances possibiliten l’assistència en viatge. En aquest sentit, s’inclouen les despeses per malaltia o accident a l’estranger, així com l’enviament de medicaments o els costos de localització i salvament en cas de ser necessari. 

Desinfecció de plagues

Poca gent sap que les pòlisses de la llar poden cobrir el tractament de plagues. No obstant això, aquesta garantia no la contemplen totes les assegurances i està limitada a dues o tres intervencions a l’any. A les comunitats de veïns, algunes inclouen dues visites a l’any, de forma preventiva, per inspeccionar les zones comunes de l’edifici i descartar la presència d’insectes. 

La importància de contactar amb un corredor d’assegurances

A Medicorasse, oferim un assessorament personalitzat que t’orientarà i et guiarà per contractar una assegurança de llar adaptada al que necessites, i et permetrà conèixer totes aquelles cobertures de les que disposes.

A banda, quan es produeix un sinistre, t’acompanyem durant el procés. Ens encarreguem de tota les gestions, agilitzem els tràmits, tractem amb les parts involucrades i et representem davant de les companyies. 

A Medicorasse comptem amb un equip altament especialitzat al teu servei. Si vols sol·licitar més informació sense compromís sobre l’assegurança de la llar, ho pots fer a través del següent formulari.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

Comparteix-ho: