Actualitat Medicorasse

Mutualista Jove: l’assegurança dissenyada pels metges que inicien la seva activitat

Medicorassse

En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança Mutualista Jove està dissenyada per als metges que inicien la seva carrera professional.

 

Quines cobertures s’inclouen?*

Assegurança d’assistència en viatge

Protecció les 24 hores del dia per a viatges o desplaçaments de fins 12 mesos seguits d’estada a l’estranger.

Cobreix la pràctica com aficionat d’esports d'aventura o col·laboracions amb ONG.

Assegurança de guàrdies mèdiques

Assegura una renda diària per la pèrdua d’ingressos en cas de produir-se una situació d’incapacitat laboral temporal, per malaltia o accident, que no permeti realitzar les guàrdies mèdiques.

Assegurança de jubilació

Capital addicional per a la jubilació amb una aportació creixent de 3 € mensuals. Interès tècnic anual garantit i participació en beneficis.

 

Què t'oferim a Medicorasse?

Medicorasse ofereix  assessorament en assegurances per als metges i posa l'assegurança Mutualista Jove de Mutual Mèdica a disposició dels metges que inicien la seva carrera professional.

Pots disposar d’aquesta assegurança de forma gratuïta durant el primer any de col·legiació.

Contracta-la aquí

Per fer la contractació et redirigim a la web de Mutual Medica perquè puguis iniciar el procés de cotització i contractació electrònica, sota el control operatiu i tècnic exclusiu de Mutual Medica, sent MEDICORASSE el mediador de la pòlissa.

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

 

Comparteix-ho: