Actualitat Medicorasse

L’assegurança de salut com a eina de prevenció

Medicorasse

Cuidar la teva salut no només és anar al metge quan estàs malalt. Una bona prevenció és tan important o més que una correcta atenció mèdica, ja que pots anticipar-te a problemes greus, com el càncer o el risc coronari. 

La medicina preventiva: fonamental

Realitzar revisions periòdiques és fonamental per prevenir i cuidar la salut, millorar la qualitat de vida i detectar a temps possibles problemes per tal de tractar-los i evitar possibles complicacions que se’n derivin. Encara que en general es recomana una revisió mèdica anual, segons l'edat, el sexe i l'estat de la salut de cada persona, les revisions han de ser més o menys freqüents, sobretot a partir dels 45 anys.

Però no totes les companyies ofereixen la mateixa cobertura en medicina preventiva o no ho fan amb les mateixes condicions. Habitualment, les companyies compten amb determinats programes preventius depenent de l'edat, elaborats amb els mitjans i tècniques que estan cobertes per la pòlissa. 

Alguns exemples de programes preventius que poden estar contemplats en l’assegurança de salut:

Pediatria: control preventiu i de desenvolupament infantil.

Cardiologia: prevenció davant el risc coronari.

Prevenció del càncer: 

        o Revisió anual per a la prevenció del càncer de mama, cèrvix i endometri.

        o Revisió anual per a prevenir el càncer de pròstata per a homes a partir de certa edat.

        o Prevenció del càncer de pell, de colon, etc. 

• Proves per a la detecció del glaucoma o de la diabetis en persones de risc i/o partir de determinada edat.

Planificació familiar: vigilància i implantació del DIU (tot i que pot ser que el cost del dispositiu vagi a càrrec de l’assegurat). També està inclosa la lligadura de trompes i la vasectomia. Normalment, n’estan exclosos la interrupció voluntària de l'embaràs, l’avortament i les reduccions embrionàries.

 A més, moltes asseguradores generen, a través dels seus blocs i aplicacions, tota mena de material divulgatiu perquè els seus clients coneguin no només les maneres de prevenir malalties sinó també la manera de garantir la detecció precoç en cas que finalment sobrevingui la malaltia.

Abans de contractar una assegurança de salut és important que valoris les teves necessitats. A Medicorasse comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança de salut que s'adapti a les teves necessitats. En cas que estiguis interessat a rebre més informació sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista contactarà amb tu. Si ho prefereixes, pots fer la cotització des del nostre web. En 3 passos pots comparar, triar i contractar l’assegurança de salut a la teva mida.

Medicorasse, Correduría de Seguros del Col·legi de Metges de Barcelona SAU. CIF A 59498220. Domicili social al passeig de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona. RM de Barcelona volum 20624, foli 211, full B10481, inscripció 1a. Dirección General de Seguros y Fondo de Pensiones clau J0928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera de conformitat amb el Llibre II del Real Decret Llei 3/2020,de 4 de febrer, que transposa la Directiva (UE) 2016/97, de 20 de gener, sobre la Distribució d’assegurances.

Comparteix-ho: