Actualitat Medicorasse

Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?

MEDICORASSE

El fet de contractar una assegurança d'automòbil sembla una tasca fàcil i simple, però hi ha molts factors dels quals potser no en som plenament conscients i que és important tenir en compte:

  • Valoració de l'automòbil en cas de sinistre total. És un punt rellevant que hem de tenir present en funció de si el cotxe és nou o no. Segons la companyia escollida ens podem trobar que ens indemnitzin el valor de nou durant un, dos o més anys.
  • Inclusió dels accessoris que no són de sèrie. És important declarar-los al contractar la pòlissa doncs hi ha companyies que en cas de no declarar-los no els cobreixen si es produeix un sinistre.
  • Que la companyia amb què contractem figuri al fitxer Sinco. Si es contracta una pòlissa amb una companyia que no figura al fitxer Sinco, en un futur serà més complicat canviar de companyia perquè no ens respectaran la bonificació acumulada.
  • Declarar als conductors habituals. Hi ha companyies que no asseguren a qualsevol conductor i això ens pot generar un problema en cas que el cotxe sigui conduït per una altra persona i aquesta tingui un sinistre. En aquest cas, els danys propis no quedarien coberts.
  • Revisar si els danys cinegètics i les pedregades queden cobertes. Aquesta cobertura ens protegeix en cas que el vehicle pateixi danys per part d'algun animal cinegètic (porc senglar, cérvol, conill, guatlla, colom, entre d'altres) així com per fenòmens atmosfèrics com pot ser una pedregada.

A Medicorasse, com a especialistes en el sector assegurador amb més de 25 anys d'experiència, posem a la teva disposició assessors personals experts que faran una avaluació gratuïta de les teves necessitats asseguradores, mitjançant un estudi individualitzat, amb l'objectiu d'identificar els riscos als quals pots estar sotmès i poder-te oferir un pla òptim de protecció integral en funció de les teves necessitats.

En cas que estiguis interessat en rebre més informació de forma gratuïta i sense cap compromís, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà

Comparteix-ho: