Actualitat Medicorasse

Per què és convenient revisar periòdicament les nostres assegurances?

Medicorasse

Amb el pas del temps les nostres circumstàncies canvien i els nostres riscos també. Per això és fonamental revisar que les assegurances que tenim contractades estiguin completament actualitzades d’acord a les nostres necessitats.

Pren nota dels següents consells i aconseguiràs tenir controlades i al dia les teves pòlisses.

 

Planifica

És la millor forma de tenir el control sobre les teves assegurances. Revisa-les i comprova que el que tens contractat és el que necessites. I, si no és així i decideixes canviar-les, tindràs el temps necessari per complir amb el termini legal i fer les coses bé. Tingues present i anota amb un mes d’antelació la data en què venç el termini de les teves assegurances. D’aquesta manera tindràs temps de revisar les condicions i, de ser necessari, de poder realitzar la cerca d'altres opcions que s'adaptin millor a les teves necessitats actuals.

 

Revisa

Les assegurances no són per a tota la vida. Les circumstàncies personals canvien, els nostres riscos també i, les assegurances, han d'adaptar-se a la nostra nova situació. Cada producte té les seves característiques especials:

  • Llar: has fet obres, has adquirit nou mobiliari o objectes d’especial valor, has instal·lat una alarma, etc.
  • Automòbil: quina antiguitat té el teu vehicle, li deixes per conduir al teu fill que s’acaba de treure el carnet, etc.
  • Vida: s’ha ampliat la teva família amb nous membres, has contractat un nou préstec, etc.
  • Salut: vols millorar les teves prestacions sanitàries, etc.

 

Des de Medicorasse Corredoria d’Assegurances oferim als clients actuals i potencials la possibilitat de gaudir gratuïtament del servei de revisió d’assegurances. Una anàlisi detallada i integral de les cobertures asseguradores, amb l’objectiu d’optimitzar el pressupost anual dedicat a les assegurances i d’establir un pla de protecció integral en funció de les necessitats de cada client.

 

Decideix

Si un cop revisades les teves pòlisses i les seves cobertures consideres que necessites adaptar alguna d’elles, recomanem que et posis en contacte amb el teu corredor. Com a expert en assegurances t’orientarà per tal de que el teu nivell de protecció s’adapti a les necessitats actuals i farà les gestions requerides amb les companyies asseguradores.

En cas que estigueu interessats en rebre aquest servei gratuït o per a qualsevol altre aspecte en matèria asseguradora, et convidem a omplir el següent formulari i un assessor especialista et contactarà.


Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

Comparteix-ho: