Actualitat Medicorasse

Assegurança de baixa laboral. Què cal saber?

Medicorasse

Pel  professional autònom la simple possibilitat de viure una incapacitat temporal produeix a aquest col·lectiu una gran inquietud i intranquil·litat doncs, en la majoria de casos, suposa un desequilibri econòmic ja que els seus ingressos es redueixen en gran quantitat mentre que les despeses continuen sent similars. Per ajudar a solucionar aquesta problemàtica existeixen les assegurances de Baixa Laboral, que  garanteixen al treballador, en cas de malaltia o accident, un subsidi diari mentre no pugui realitzar  les seves tasques professionals.

 

Què és una Assegurança de baixa laboral per a autònoms?

L'assegurança de Baixa Laboral, també anomenada de Subsidi, de Renda Diària o d'Incapacitat Laboral Temporal, té com a objectiu restablir els ingressos econòmics de persones que desenvolupen una activitat per compte propi (autònoms, professions liberals, freelance), després de patir una alteració en el seu estat de salut, motivada per una malaltia o un accident, que els impedeixi temporalment i de forma total el desenvolupament d'aquesta.

 

Quines cobertures té una assegurança de baixa laboral?

Encara que l'objectiu principal de l'assegurança de Baixa Laboral és el pagament d'una indemnització diària en cas que l'assegurat pateixi una malaltia o un accident que l’incapaciti totalment i temporalment, aquest tipus de productes poden  oferir diverses cobertures extres molt  interessants per a un autònom:

  • Indemnització diària – addicional - en cas d’estar hospitalitzat.
  • Cobertura en cas d’hospitalització o estada en UCI per Covid19 – amb limitacions quant a imports i dies -.

 

Qui pot contractar una assegurança de baixa laboral?

Encara que aquest producte està especialment dissenyat per a les necessitats dels treballadors per compte propi, els treballadors per compte d’altri també el poden contractar encara que amb unes limitacions quant a l’import de subsidi diari cobert

Si vols sol·licitar més informació sense compromís sobre els diferents tipus d’assegurances, ho pots fer a través del següent formulari. A Medicorasse tenim més de 25 anys d'experiència i comptem amb un equip altament especialitzat que t'assessorarà i et guiarà per contractar l'assegurança que s'adapti més bé a les teves necessitats. 

 

Medicorasse, Correduría de Seguros del CMB, SAU. NIF A-59-498220. DGSFP, clau J-928. Pòlissa de responsabilitat civil i capacitat financera d'acord amb el R DL 3/2020 de 4 de febrer que transposa la Directiva europea de Distribució d’assegurances privades.

Comparteix-ho: